«SMARTAKIADA»

11.03.2024 11:50

«SMARTAKIADA»

   "SMARTAKIADA" –  це улюблена та цікава  гра серед  закарпатської молоді...  Це бурхливе джерело інтелектуального розвитку, в якому присутні: наука, кмітливість, логіка, увага та уява.

   7 березня в «ПАДІЮНі» пройшла така знайома всім і відома серед молоді інтелектуально-розважальна гра "SMARTAKIADA".

    Загалом позмагатися за призове місце та весело і з користю провести час в «ПАДІЮНі» приїхало більше сотні учасників та гостей. Адже це не лише прекрасний вечір в колі цікавих людей, але й участь у Всеукраїнському фестивалі науки, головною метою якого є – пропаганда науки в соціумі та розкриття різноманітних талантів. Запеклий бій, гострі питання, напружені думки, азарт та хвилювання – все це було відчутно на грі, всі запитання якої стосувалися обраної теми.    12-та "SMARTAKIADA" і занурення в поезію Шевченка...

       7 березня, напередодні свята весни та 210-ї річниці з дня народження Т.Г.Шевченка, в «ПАДІЮНі» пройшла 12-та "SMARTAKIADA".

      Перші 10 бліц-питань були присвячені ліриці нашого поета, потрібно було доповнити відомі поетичні рядки «Кобзаря». Далі текстові запитання, візуальний тур, мікс і аукціон. 20 команд з міста та області змагалися між собою в тенетах нелегких питань і загадок.

     Якщо лише одна команда з 20 відповідала правильно на запитання, то отримувала у подарунок закарпатський пряник. По закінченню гри усі команди отримали дипломи за участь та велику піцу. А команди з трійки призерів були нагороджені кубками та тортами "Ужгород".

     Здобувачі освіти  Синевирського ліцею взяли участь в 12-й інтелектуально-розважальній грі «SMARTAKIADA». Гра пройшла у КЗПО «Закарпатський обласний центр дитячої та юнацької творчості « ПАДІЮН» Закарпатської обласної ради. «СМАРТАКІАДА» – інтелектуально-розважальна гра,  подібна до «Брейн-рингу». Зміст гри – відповідати на запитання ведучого! Питання на загальну ерудицію, на різні теми!

      Назва команди «Бокораші» Капітан команди – Попадинець Марʼяна! Учасники - Кут Дарина, Мондок Євгеній, Гречин Роман, Чухрай Назар, Гречин Марія.  Здобувачі освіти отримали багато позитивних емоцій, вражень та досвід.