Олімпійський тиждень «Бути здоровим – престижно! »

11.09.2023 12:03

Людина завжди прагнула зміцнювати своє здоров’я, збільшувати силу, спритність, витривалість. Але, на жаль, мрії про здоров’я не сприяють його підтриманню. Про здоров’я багато пишуть, говорять, але мало хто про нього турбується серйозно, зі знанням справи. В наш час, попри величезні успіхи в медицині та поліпшенні умов життя, кількість хворих неухильно збільшується, а тривалість життя –  зменшується.

       Традиційно в ліцеї проводиться Олімпійський урок та тиждень. Не виключенням став і цей рік. З метою залучення здобувачів освіти до активних занять фізичною культурою та спортом, формування культури здорового способу життя в ліцеї  з 04 по 09 вересня 2023 року проходив Олімпійський тиждень «Бути здоровим – престижно!»

      У своєму прагненні бути здоровими, спортивними та активними в  рамках Олімпійського уроку та Олімпійського тижня у ліцеї вчителями фізичної культури, класними керівниками 1-11 класів були проведені бесіди на спортивну тематику  та виховні години на тему:

  • «Спорт і фізичне виховання – утвердження здорового способу життя  та зміцнення миру»;
  • «Спортивні діти – сильна нація»;
  • «Здоровим бути – зі спортом дружити»;
  • «Бережи своє здоров’я!»;

 Провели конкурс малюнка «Спорт – запорука здоров’я» та «Символіка Олімпійських ігор».

Провели футбольний турнір між 5-А та 5-Б.

До спортивно-патріотичного флешмобу «З Україною в серці» долучилися здобувачі  освіти 5-6  класів.

Переглянувши пезентацію «Спортивна мотивація»,  дискутували на тему: «Бути спортивним – це стильно та модно».

    Спорт робить людей щасливими, а щасливі люди не завдають шкоди та болю іншим. Тож займаймося всі спортом і нехай  буде мир!