Роль реабілітаційних центрів на території НПП «Синевир»

02.12.2022 11:21

Минулого тижня у нашому навчальному закладі освіти відбулося навчально-практичне заняття на тему: «Роль реабілітаційних центрів на території НПП «Синевир». Були залучені фахівці відділу еколого-освітньої роботи НПП «Синевир» Тетяна Тільняк та Любов Гречин та класні керівники закладу Марина Михайлівна Дем'ян та Камелія Василівна Захарчук.

     Під час проведення заняття застосовано нетрадиційну подачу матеріалу, яка об'єднала навчальну та природоохоронну тематики. Завдяки такій методиці учні легко сприймали інформацію та долучалися до обговорення.

       Вчителі навчального закладу розповіли учасникам заходу про взаємодію природних явищ, об’єктів та процесів, які відбуваються в природі. Як їх порушення впливає на стан здоров'я людини, а також на чисельність та існування різних рослин і тварин. Вони звернули увагу учнів на зміни, які відбуваються в природі під час воєнних дій і, яких негативних наслідків зазнає рослинний і тваринний світ.

   Метою цього заходу було пояснити учням - як би не було важко в країні, не варто забувати про тварин, потрібно про них дбати та створювати їм належні умови для існування.