Свято Знань

04.09.2023 12:26

І ось вже Перше вересня, перший осінній  ранок. На нього всі чекали: і діти, і дорослі. Хтось мріяв про початок нового року, а хтось і побоювався його. Швидко промайнуло літо, 1 вересня прийшло, і так хочеться вірити, що саме  ця осінь принесе мир в Україну, (закінчиться війна), принесе хороші оцінки, успіхи в навчанні,  допоможе стати справжніми громадянами своєї Батьківщини, ім’я якої – Україна.

Всі  готові здобувати якісні знання, брати участь в олімпіадах, конкурсах, змаганнях та перемагати на славу нашої держави, нашої рідної України.

Урочисту лінійку відкрили першокласники та одинадцятокласники. Директор ліцею та гості свята  привітали здобувачів освіти з новим навчальним роком та побажали успіхів, терпіння, наполегливості, натхнення та цілеспрямованості в освітньому процесі.

Під час урочистої лінійки було проведено благодійну акцію «Допоможемо ЗСУ». Спільними  зусиллями батьків, здобувачів освіти та педагогів ліцею було зібрано 25000 гривень. Ці кошти буде передано на потреби «ЗСУ».

Мирного вам неба, дорогі здобувачі освіти! Успіхів, перемог, цікавого навчального року.