Увага! Акція по збору пластикових кришечок для протезів воїнам ЗСУ!

10.11.2023 09:56

Оголошуємо збір пластикових кришечок для дронів  та  протезування воїнам ЗСУ. Ця добра справа дає велику надію на повернення наших хлопців до повноцінного життя. Адже тисячі наших героїв, віддавши здоров’я заради батьківщини і спокою свого народу, наразі потребують протезування – сучасного, якісного, індивідуального.

Щоб взяти участь в цій акції, треба лише принести кришечки. Які саме кришки підходять для переробки? Тільки від харчових продуктів (з-під води, газованих напоїв, соків, молока, йогуртів тощо) будь-якого розміру, тільки чисті кришечки.

 В приміщенні ліцею встановлено  контейнер для збору. Ці прості кроки можуть принести неоцінену користь.  Зібрані кришки підуть на переробку, а отримані за це кошти спрямуються на допомогу бійцям. Чим більше людей підтримає соціальну ініціативу, тим більше протезних виробів зможуть потрапити до тих, хто їх дійсно потребує.

        Тому всі здобувачі освіти Синевирського ліцею 1-11 класів долучилися до збору  ЧИСТИХ пластикових кришечок для виготовлення дронів військовим!